Dinamik Görünümü Kullanarak Blogspot / Blogger Site Haritası Sayfası Oluşturun

 


Blogger / BlogSpot Web Siteleri için güzel bir site haritası sayfası oluşturmak için Blogger'ın Dinamik Görünüm özelliğini kullanacağız.

Blogger'ın Dinamik Görünüm özelliği, blogunuzdaki içeriği listelemek için birçok düzende çok sayıda harika geçiş efekti ve birçok filtre sağlar. Blogger / Blogspot web siteleriniz için harika bir site haritası sayfası oluşturmak için avantajlarından yararlanıyoruz.

Fikir basit, Blogger, sitenizde ayrı bir URL'de Dinamik Görünüm özelliği sağlar. Bu nedenle, Dinamik Görünümü bir iframe'e yüklemek için bu URL'yi kullanacağız. Çok basit, değil mi?

İşte Blogger Site Haritasının Demosu



Blogger Site Haritası Kodu

İlk önce blogunuzda statik bir sayfa oluşturun ve onu HTML modunda düzenleyin...

Ardından, aşağıdaki koddaki “ YOUR_DOMAIN ” metnini değiştirmeniz ve ardından kopyalayıp sayfa içeriğinize yapıştırmanız gerekecek (HTML modunda)

<!-- 
Author: http://sneeit.com
URL: http://sneeit.com/create-blogger-site-map-dynamic-view/
Sneeit Blogger iFrame Sitemap :: sbis 
-->
<style type="text/css">
.sbis {
	overflow: hidden;
	position: relative;
	height: 565px;
	margin: 20px 0 40px 0;
}
.sbis iframe {
	display: block;
	width: 100%;	
	height: 680px;
	margin-top: -115px;
	margin-left: -10px;
	padding-right: 10px;
}
</style>
<div class="sbis">
	<iframe src="http://YOUR_DOMAIN/view/flipcard"></iframe>
</div>


Ayrıca site haritası düzeninizi değiştirmek için koddaki " flipcard " öğesini aşağıdaki stillerden BİRİ ile değiştirebilirsiniz:

  • classic
  • magazine
  • mosaic
  • sidebar
  • snapshot
  • timeslide

Aşağıdakilerin tümü doğruysa, dinamik görünüm iframe blogunuzda çalışır:

  • Blogunuz herkese açık. Okuyucularınızın blogunuzu görüntülemek için oturum açmasına gerek yoktur. Pano > Ayarlar > Temel > Blog Okuyucular sekmesinde , blog okumanızı Herkese Açık olarak ayarlamanız gerekir .
  • Blogunuzda beslemeler tamamen etkinleştirildi. Pano > Ayarlar > Site akışı sekmesinde , Yayın Akışınız için Tam veya Atlama Arası'nı etkinleştirdiniz .
  • Dinamik görünümleri devre dışı bırakmadınız. Pano > Ayarlar > Biçimlendirme sekmesinde, Dinamik Görünümleri Etkinleştir seçeneği Evet olarak ayarlanmıştır .
Daha yeni Daha eski